Дизайнерският труд често остава недооценен или поне неразбран. Това става още по-голяма пречка, когато стигнем до разговора за пари. Често или подценяваме, или прекалено надценяваме труда си. Има ли златна среда и реални измерители и как да ги намерим? Какви са принципите на ценообразуване на интелектуален труд? Дали дизайнерите просто не си измислят цифра в главата, която да “звучи” добре или тя се определя от това колко желаем да получваме.
По-евтино ли е да се наеме фриленсър или агенция и какви са разликите? Как се ценообразува на различните етапи от израстването като дизайнер - като студент, млад професионалист или вече установено име в професията.

Тези и много други въпроси ще дискутираме с вас и нашите панелисти:

— Борил Караиванов / графичен и уеб дизайнер, (организатор на Typofest)

— Вера Шварц / Client service директор и партньор в (студио Four Plus)

— Любо Ноков / основател на Хармоника

— Вики Стайкова / графичен дизайнер и съосновател на (Avrtikl Bookshop)

Джедай-модератор и този път ще бъде

> Филип Бояджиев (Know-How Show-How)

ДОСТЪПНОСТ
Ние вярваме в потенциала на всеки, насърчаваме социалното включване и сме ангажирани да работим с уважение и подкрепа за създването на достъпна среда. Затова всички събития от програмата на “Know-How Show-How общност” ще включват жестов превод в реално време и адаптирано съдържание за хора с нарушено зрение.

Ако имате въпроси или се чудите дали събитието и залата са достъпни за Вас пишете на iva@knowhowshowhow.org.

Организационни партньори:
Hyperspace Social Tech Hub
Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма "ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ЧАСТНИ КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ”

ФОТОГАЛЕРИЯ ↗

Highlight image
Борил Караиванов
Highlight image
Вера Шварц
Highlight image
Любо Ноков
Highlight image
Вики Стайкова

Фотография © Дориан Тодоров