Всеки от панелистите ще разкаже по какъв професионален път е минал и дали настоящата работа му осигурява оптимално удовлетворение. Ще потърсим положителните и отрицателните страни на всяка от възможностите и ще отговорим на въпроси за: работното време, заплащането, свободата да избираш проектите си, подводните камъни и т.н., и къде в крайна сметка се крие ключът към професионалното щастие.

учаници в дискусията ще бъдет:

— Кирил Златков / дизайнер, илюстратор и типограф;

— Надежда Комитска / арт директор, (Domaine Boyar International);

— Сергей Георгиев / творчески директор, (рекламна агенция DNA);

— Красен Кръстев / графичен и шрифтов дизайнер.


Модератор:

> Филип Бояджиев ( Know-How Show-How)


Тъй като вярваме, че всички гледни точки са от значение, активно включваме публиката в дискусията. Ела и ни сподели твоя опит или попитай за съвет хора, които са минали по този път. Дискусията е подходяща за професионалисти, студенти от сферата на графичния дизайн и всички изкушени от темата.


ДОСТЪПНОСТ


Дискусията ще бъде излъчена на живо онлайн на страницата на @Know-How Show-How във Fаcebook където ще можете да се включите в дискусията със своите въпроси и на нашия Youtube канал @know-how-show-how


Ние вярваме в потенциала на всеки, насърчаваме социалното включване и сме ангажирани да работим с уважение и подкрепа за създаването на достъпна среда. Затова всички събития от програмата на “Know-How Show-How общност” включват жестов превод в реално време и адаптирано съдържание за хора с нарушено зрение.


Събитието е част от проекта „Know-How Show-How общност“, който се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“.

ФОТОГАЛЕРИЯ ↗

Highlight image
Кирил Златков
Highlight image
Красен Кръстев
Highlight image
Сергей Георгиев
Highlight image
Надежда Комитска
Highlight image
Филип Бояджиев

Фотография © Боряна Пандова